Programok

Barcs

Barcs, az 1979-ben lett város, az ország déli kapuja. Folyója a Dráva a maga nemében is egyedi érték. Kezdetben gyors folyású organic cbd nugs discount code, szeszélyes vize olyan tiszta, hogy az ország halfajtáinak kétharmada megél benne.

További részletek

Barcsi Gyógyfürdő

A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ egész évben munkanapokon 9.30 – 20.00 óráig, hétvégén és ünnepnap 8.00 – 20.00 óráig várja a fürdőzés szerelmeseit.

További részletek

Sétahajózás

A sétahajózás a barcsi kikötőnkből indul recommended reading, és mintegy 1-1,5 óra hajózást követően tér vissza.
Sétahajózással már kora tavasztól késő őszig várjuk kedves utasainkat, xヴぃ アダルト.

További részletek

Duna-Dráva Nemzeti Park

A Duna-Dráva Nemzeti Park a két névadó folyó a Duna és a Dráva mentén see this site, közel 50.000 hektár területen húzódik. A folyókat övező tájak képét a víz munkája alakította ki. Az ártéri területeken rendkívül változatos élőhelyek találhatóak, see védett és ritka növény- és állatfajjal.

További részletek

Basa-kert (Nárciszos)

A mintegy 13 hektáros terület legnagyobb nevezetessége és látványossága a csillagos nárcisz, mellyel a tavasz derekán találkozhatunk.

További részletek

Vizítúra

A Szakosztály 2001 tavaszán alakult a BVSE szakosztályaként. Megalakulása a szabadidő eltöltésének új lehetőségét teremtette meg, a vizet, természetet szerető, a csendre vágyó emberek számára.

További részletek